Veelgestelde vragen

Reserveren

Hoe kan ik een reservering maken?

Via onze online agenda kan je je reservering maken, je ziet dan alle dagen en tijden die beschikbaar zijn en je kan gelijk een boeking maken.

Lukt het niet? Stuur ons dan een berichtje, dan helpen we je!

Kan ik mijn reservering wijzigen?

Dat is geen enkel probleem, in de mail die je hebt gekregen bij het boeken staat een link, via die link kan je je reservering verplaatsen. Lukt het niet? Stuur ons dan een berichtje en we helpen je.

Ik heb een reservering gemaakt maar ik kom zonder bericht niet opdagen

Als je zonder je af te melden niet komt opdagen op je reservering , dan brengen wij hier €25 voor in rekening.

Ben je verhinderd of verlaat? Geen enkel probleem, laat het alleen wel even weten via een berichtje!

Ik heb een reservering maar ik sta in de file/ik kom te laat

Soms zit bijvoorbeeld het verkeer of het openbaar vervoer gewoon tegen, dat kan gebeuren. Als je ons een berichtje stuurt dat je onderweg bent, dan weten wij dat en houden we er rekening mee.

De fotoshoot

Met hoeveel personen kan ik komen?

Je kan bij ons komen met grote groepen, 16 personen is geen enkel probleem! Neem dus lekker iedereen mee!

Mag ik omkleden tijdens de fotoshoot?

Je kan een keertje omkleden tijdens de fotoshoot, dat is geen enkel probleem. Dit is wel altijd je eigen kleding, wij hebben geen kleding op voorraad.

Doen jullie aan visagie?

Wij doen niet aan visagie, wij vinden dat de foto’s die jij thuis aan de muur gaat hangen lekker natuurlijk moeten zijn zoals je zelf bent. Het is dus het beste om zelf je make-up te verzorgen.

Hoelang duurt een fotoshoot?

Je moet rekening houden met ongeveer 30 minuten voor het maken van de foto’s. Ervaring leert dat het meestal sneller gaat, maar we haasten ons nooit!

Foto’s uitzoeken

Wanneer kan ik mijn foto’s uitzoeken?

Je kan je foto’s direct na de fotoshoot uitzoeken, je hoeft dus niet later nog eens terug te komen. Wij maken onze foto’s altijd meteen goed, zodat we ze niet hoeven te bewerken voordat we ze aan jou kunnen laten zien!

Hoelang krijg ik de tijd om uit te zoeken?

Zolang je nodig hebt! Je hoeft je niet te haasten, neem lekker je tijd, je moet wel een goede keuze maken.

Is er een minimale afname?

Die is er niet, je mag zelf kiezen wat je afneemt, geheel vrijblijvend.

Het enige wat wij beloven is dat wij zulke mooie foto’s gaan maken dat de keuze erg moeilijk voor je zal zijn!

Bestellingen

Kan ik later nog foto’s bijbestellen?

Je hebt ongeveer 2 weken de tijd om foto’s bij te bestellen, daarna verwijderen wij de foto’s in verband met de nieuwe privacywetgeving. Je kan hiervoor het beste per mail contact met ons opnemen.

Wanneer krijg ik mijn foto’s?

Digitale foto’s krijg je altijd binnen 1 dag, meestal nog dezelfde dag. Deze worden met ons systeem naar je mail verstuurd zodat je ze gemakkelijk kan downloaden.

Afdrukken en canvassen zijn altijd een week later klaar, dan kan je die op komen halen. Wanddecoraties duren wat langer, dit laten we je weten. Meestal duurt het voor wanddecoraties 2 weken.

Staan er logo‘s op de digitale foto’s?

Nee, daar doen wij niet aan. De digitale HD foto’s die je van ons krijgt zijn altijd op de hoogste resolutie, zonder watermerken, logo’s en nooit verkleind. Je kan er dus van alles mee doen!

Hoe zit het met auteursrecht?

Voor persoonlijk gebruik mag je alles doen met de foto’s wat je wilt: zo vaak afdrukken als je wilt, zo groot als je wilt en waar je wilt. Dat is geen enkel probleem!