Ons concept..

Hoe werkt het?

Ons concept is samen te vatten in een paar stappen:

De eerste stap, daar ben je al mee begonnen: je hebt ons gevonden! Nu hoef je alleen nog maar een reservering te maken bij ons en dan is de eerste stap al voltooid!

De tweede stap is bij ons in de studio: de shoot zelf. Hier hoef je zelf maar een paar dingen voor voor te bereiden: de kleding en welke combinaties we op de foto gaan zetten. De rest, dat doen wij: wij zorgen dat je leuk op de foto staat, wij helpen je met de leukste poses en wij geven je die Smile voor bij de Shoot!

De derde stap is voor jullie: het uitzoeken! Jullie gaan meteen na de shoot de foto’s uitzoeken die jullie willen hebben. Dit is voor veel mensen de moeilijkste stap, want wij doen hard ons best om de keuze voor jullie zo moeilijk mogelijk te maken!

De vierde en laatste stap is het belangrijkste: jullie gaan genieten van de foto’s die jullie mee naar huis nemen! Met een smile!

Voor iedereen..

Ontspannen op de foto

Lekker ontspannen, op je gemak, zonder druk: zo maak je de mooiste en leukste foto’s. Je hoeft je bij ons geen zorgen te maken als je geen ervaring hebt met fotoshoots, daar zijn wij voor.

Zelfs als je denkt dat je niet mooi op foto’s staat, zelfs dan hoef je je nog geen zorgen te maken, dat horen wij namelijk erg vaak en elke keer bewijzen wij weer het tegendeel.
Iedereen kan namelijk mooi zijn op de foto, daar heb je alleen een smile voor nodig en wij gaan je die geven!

Kinderen kunnen soms moeilijk zijn, dat weten we, maar gelukkig hebben wij al honderden, zo niet duizenden kinderen bij ons langs gehad. En geloof ons, iedere keer lukt het ons weer om leuke foto’s te maken.
Of ze nu verlegen zijn, in de nee-fase zitten of geen zin hebben: er is altijd een manier, dat komt helemaal goed!

Kortom: wij doen het moeilijkste werk, jij hoeft alleen maar jezelf te zijn, met een Smile bij je Shoot.