Waarom Shoots & Smiles?

 • Altijd de leukste foto’s van jou en je baby!
 • Meteen je foto’s uitzoeken!
 • Ruim 9 jaar ervaring met babyfotografie!
 • Tevredenheidsgarantie!
 • Minimaal €62 goedkoper dan vergelijkbare fotostudio’s!

Wat vinden onze klanten?

 • review rating 4  Bijzonder goed, echt van genoten. Foto's zijn prachtig. Een aanrader

  thumb Steve Collins
  4/29/2018
 • review rating 5  Een fotoshoot gedaan met de hele familie. Prima begeleiding en mooie foto's voor n nette prijs. Toppertje

  thumb JR Productions
  10/09/2018
 • review rating 5  Goede fotograaf. Zorgt ervoor dat je helemaal op je gemak bent. Met mooi resultaat!

  thumb Heidi H
  5/02/2018
 • review rating 5  Wij zijn net terug van een fotoshoot met 10 personen. De fotograaf gaf tips, en nam de tijd en stelde iedereen op zn gemak😃 (duckface🦆) Wij waren niet echt enthousiast over een aantal foto's, een aantal hadden ogen dicht, of keken een andere kant op ect, maar er werden gelijk een aantal nieuwe foto's gemaakt zodat wij zeer tevreden de deur uitliepen met als eind resultaat; mooie foto's! Awesome! Wij komen hier zeker terug! Nogmaals dank je wel!

  thumb Lisa Den Rooijen
  1/13/2019

Ons concept..

Hoe werkt het?

Ons concept is samen te vatten in een paar stappen:

De eerste stap, daar ben je al mee begonnen: je hebt ons gevonden! Nu hoef je alleen nog maar een afspraak in te plannen bij ons en dan is de eerste stap al voltooid!

De tweede stap is bij ons in de studio: de shoot zelf. Hier hoef je zelf maar een paar dingen voor voor te bereiden: de kleding en welke combinaties we op de foto gaan zetten. De rest, dat doen wij: wij zorgen dat je leuk op de foto staat, wij helpen je met de leukste poses en wij geven je die Smile voor bij de Shoot!

De derde stap is voor jullie: het uitzoeken! Jullie gaan meteen na de shoot de foto’s uitzoeken die jullie willen hebben. Dit is voor veel mensen de moeilijkste stap, want wij doen hard ons best om de keuze voor jullie zo moeilijk mogelijk te maken!

De vierde en laatste stap is het belangrijkste: jullie gaan genieten van de foto’s die jullie mee naar huis nemen! Met een smile!

Voor iedereen..

Ontspannen op de foto

Lekker ontspannen, op je gemak, zonder druk: zo maak je de mooiste en leukste foto’s.  Ook bij baby’s is dat het geval, we laten jouw kleintje lekker op zijn of haar gemakje liggen of zitten, lekker spelen, kruipen of brabbelen. We laten je kleintje lekker zichzelf zijn, zo krijg je de foto’s het mooist en het natuurlijkst.

Foto’s van jouw kleine, eventueel met ouders, broers of zussen erbij, dat zijn de herinneringen die je nog lang gaat koesteren, dat zijn de foto’s die jouw kleintje later aan zijn of haar kinderen laat zien, wij weten hoe belangrijk die zijn en daarom zorgen wij voor een onvergetelijk eindresultaat!

Baby’s kunnen soms een uitdaging zijn, dat weten we, maar  wij hebben al honderden baby’s bij ons langs gehad. En geloof ons, iedere keer lukt het ons weer om leuke foto’s te maken. Of ze nou schattig slapen of luid aan het lachen zijn, of ze nu verlegen zijn of geen zin hebben: er is altijd een manier, dat komt helemaal goed!

Kortom: wij doen het moeilijkste werk, de kleine hoeft alleen maar zichzelf te zijn, met een Smile bij de Shoot.